Luni, Mai 21, 2018

Termeni si conditii

Confidentialitate

BrizzyArt respecta cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si se obliga sa nu transmita datele personale catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse: efectuarea comenzii si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Adresa dvs de e-mail nu va fi furnizata unor terte persoane fizice sau juridice.

Preturi

Preturile vor putea fi schimbate fara instiintare prealabila, dar schimbarile nu sunt opozabile clientilor care au efectuat comanda pentru produse aflate in stoc.
In situatia in care e comandat un produs epuizat, cumparatorul va fi informat despre eventuala modificare a pretului, avand libertatea de a reveni asupra comenzii.

IMPORTANT!Avand in vedere faptul ca numarul de comenzi este ridicat, este posibil ca semnalarea pe site a epuizarii stocului sa fie facuta dupa ce dvs ati trimis comanda. In acest caz veti fi informat despre situatia aparuta, precum si cu privire la posibila data de reinoire de stoc. La reinoirea stocului veti fi contactat imediat, acordandu-vi-se prioritate in situatia in care mai sunteti interesat sa cumparati produsul. BrizzyArt nu isi asuma responsabilitatea onorarii comenzilor pentru produse epuizate la momentul primirii comenzii.

Nunta ta

Nunta ta

Inele - diametre standard

Diametre standard ale inelelor

Cum ingrijim bijuteriile?

Cum ingrijim bijuteriile