Luni, Mai 21, 2018

Cum returnam produsele?

In cazul in care decideti sa renuntati din varii motive la produsul achizitionat prin magazinul nostru on-line aveti dreptul sa o faceti in termen de 10 zile de la primirea acestuia.
Va puteti exprima intentia de renuntare la achizitia facuta printr-o declaratie scrisa (e-mail) transmisa firmei noastre la adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau expediata la adresa companiei: S.C. BRIZZYART S.R.L., Calea Dorobantilor, nr. 25, Cluj-Napoca.

Odata cu decizia de renuntare, trebuie sa trimiteti bunurile inapoi companiei noastre tot in cadrul perioade de 10 zile.
Conform legislatiei in vigoare sumele achitate de dumneavoastra precum si eventualele sume achitate in avans va vor fi rambursate cat mai curand posibil, dar in maxim 30 de zile.
In cazul in care produsul achizitionat de dumneavoastra nu prezinta defecte imputabile firmei care le comercializeaza,. S.C. BRIZZYART S.R.L, iar dumneavoastra decideti sa returnati produsul fara invocarea vreunui motiv imputabil companiei noastre, costul livrarii si returnarii bunurilor cade in sarcina cumparatorului.

Important!
Asigurati-va ca aveti toate datele pe care le considerati necesare despre bunul pe care il achizitionati. Daca aveti nelamuriri sau intrebari suplimentare nu ezitati sa ne contactati pe adresa de e-mail This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Pastrati copii ale documentelor - dovada efectuarii comenzii, a confirmarii de disponibilitate in stoc si a expeditiei, chitanta postei cu privire la plata efectuata de dumneavoastra precum si data acesteia (cuprinzand si data receptionarii produsului), precum si declaratia scrisa transmisa firmei noastrecu privire la intentia de renuntare la bunul achizitionat pe aceasta cale.

Nunta ta

Nunta ta

Inele - diametre standard

Diametre standard ale inelelor

Cum ingrijim bijuteriile?

Cum ingrijim bijuteriile